Monday 4 April 2016

RUSSIAN POLITICS OF INTERVENTION IN BULGARIA

RUSSIANS - TIME TO GO HOME
SELL YOUR BULGARIAN VACATION PROPERTIES

We are architects who wants Russians to sell their properties in Bulgaria, to leave our country and never to return.

We provide our services in BULGARIAN, ENGLISH and UKRAINIAN languages.


We would like to help the Russians to get out from Bulgaria and Ukraine ASAP. 
E-Mail; 300690vg@gmail.com

RUSSIAN POLITICS OF INTERVENTION IN BULGARIA


АНАЛИЗ  - РУСКО ИНФИЛТРИРАНЕ И ЗАСЕЛНИЧЕСТВО В БЪЛГАРИЯ   

В последните 15 – 20 години ние българите сме неми свидетели на един неконтролиран от нашите държавни органи процес на инфилтриране и заселване на страната ни с руснаци. Настоящото ескалиращо положение в България при което руснаци купуват имоти и се заселват в страната ни е неприемливо и то застрашава България. Трябва да се осъзнае, че ако тази практика на регистриране на фирми, копуване на имоти и заселване на руснаци у нас продължава във времето, то това неминуемо ще доведе до демографски аномалии и дисбаланс в определени райони на страната ни . Не малко е писано в медиите, че по най-обща статиска понастящем  руснаци са собственици на 300,000 до 500,000 имота, което дефакто означава, че в най-скоро време руснаците ще представляват около 20 до 30 % от населението на нашия Черноморски район. Тази статистика сама по себе си е страшна и тя плаши, но най-страшното е не статистиката, а самата руска политика и нейния нов метод на „хибридни войни”, метод с който Русия по най-агресивен начин решава проблеми които с цели преднамерено е създала. И тук възниква въпроса; как ние да въдворим ред в държавата ни и как да направим обрат в този процес, и се освободим от нежеланите гости - руските населници.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ - КАК ДА НАМАЛИМ БРОЯ НА РУСНАЦИТЕ ЗАКУПИЛИ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ

1. Държавата да забрани регистрацията на фирми от руснаци с цел закупуване на имот.
2. На всички руснаци закупили имоти чрез регистриране на фирма да се направи щателна проверка за активност на фирмата и ако фирмата е неактивна - автоматично да се закрие, а на собственика се наложи глоба и му се даде срок в който да напусне България, и продаде в срок закупения имот. Важно условие - имота да не се продава на други руски граждани/фирми.
3. Нашата държава чрез всичките си органи да проверява и непрестанно да следи активноста и дейноста на регистрираните от руснаци фирми, да ги облага на данък, глобява, и ако умесно закрива, а собсвениците  да продават имотите си в срок (но не на руски граждани/фирми).
4. От всички наши органи занимаващи се със защита на държавата да се направят щателни проверки на руснаците, които притежават имоти в България,  да им се създадат досиета с всички нобходими данни  (месторабота, доходи, произход на доходите и др.), състематично да се проверява и следи тяхното движение, и контакти в страната ни. Максимален престой – 3 месеца.
 5. Министерство на Външните Работи  да издаде нареждане на Посолството и Консулските ни служби в Русия да издават визи само в крайна необходимост. Руските туристи да бъдат само в групи с групова виза, а индивидуални визи на лица  да бъдат ограничени до максимум с цел опазване сигурноста на държавата ни. Движението на руснаците в страната ни да бъде следено и ако намерено за добре - ограничено. Максимален престой – 30 дни.
6. Да се забранят надписите на руски език. България е член на ЕС и надписите да бъдат правени само на езици на държави членове на този съюз.
7. Държавните органи да забранят създаването и регистрациите от руснаци на всякакви руски сдружения, асоциации, клубове, кръжоци, училища и други подобни, те само целят налагане на тяхния руски „език”,  „култура” и „държавност”.  Существуващите такива да се закрият със срок. Членство на руснаци в други наши сдружения, клубове и т.н. да бъде ограничено до 10% от членската маса и без право да заемат управленчески длъжности или да са част от управата им.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ – ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ ВЛИЯНИЕТО НА РУСИЯ У НАС

Държавата, Република България е наша и ние всички имаме задължението и отговорноста да я пазим от Руската диверсия.  Ние трябва да ограничим максимално руското присъствие в държавата ни и направим руската намеса в живота и политиката на страната ни невъзможна.

Държавата, Република България  е наша и ние като независима нация, с демократично избрани органи на управление, имаме правото да вземаме такива решения, каквито ние намерим за правилни и които задължително трябва да са в полза и в защита на държавата ни.

Ние в правото на суверен можем да вземаме решения, да свляме паметници в нашата страна, които безспорно са доказани че са паметници на комунистическия деспотизъм и/или възхваляват Съветския Съюз и руската агресия срещу България.  За нас е недупостимо кавото и да е вмешателство от страна на други държави в тези наши решения, независимо под каква форма ще е то - случая с Русия и нейното нагло вмешателство по отношение на наши паметници,  които се намират на територията на страната ни е точно такъв.

Ние категорично трябва да застанем срещу Руското вмешателство във всички сфери на нашата вътрешна и външна политика. Крайно време е да се закрият всички руски консулства из страната ни, които са един анахронизъм и остатък от Руската имперска политика у нас. За страна като нашата, ние трябва да ограничим руската мисия до едно Руско посолство и един Консулски отдел разположени в столицата на страната.  По дипломатичен път трябва да ограничим численоста на персонала на Руската мисия у нас. Трябва да е задължение на отговорните за националната ни сигурност държавни органи, с всички възможни средства и методи да следят, наблюдават и контролират непрекъснато дейноста, действията и движението на целия персонал на дипломатическата мисия на Русия и нейните представителства в България.

Ние трябва да помним, че Русия неведнъж е предлагана да бъде призната за Терористична Държава и Държава Спонсорираща Тероризъм и този факт съответно закономерно трябва да рефлектира в цялосната ни вътрешна и външна политика по отношение на Русия.

България е член на ЕС и НАТО и колкото сме по далеч от Русия и нейната сфера на влияние, то толкова по-добре за нас.  Нека занапред  да водим всички преговори с Русия чрез моща на ЕС и силата ни от членството ни в НАТО. Така само ще спечелим.

Уважаеми Дами и Господа, моля да съдействате за разпространение на това предложение.

Благодарим за съдействието,
В. Генов


E-Mail: 300690vg@gmail.com

No comments:

Post a Comment